Ring oss: +47 61 21 20 31
N-2687 Bøverdalen, Se kart
Jotunheimen for fjellelskere

Jotunheimen for fjellelskere

INNGANGEN TIL JOTUNHEIMEN

Helt fra 1800 tallet har Røisheim vært en inngangsport til Jotunheimen – både toppturer og annen fjellsport. Det er en kort biltur fra Røisheim til Juvassbreen som her eget sommerskisenter og som er et populært utgangspunkt for å bestige Galdhøpiggen og andre topper i området.

Vårtur-i-Jotunheimen

Skiføret gir muligheter for toppturer i hele mai og gode skiforhold for både randonnée- og fjellski. Det er varierende vanskelighetsgrad. Vi arrangerer Randonnée-dager med fjellturer og gourmetmiddag i mai. Kontakt oss for mer informasjon og priser.

Generelt er nok turen til toppen av Galdhøpiggen den mest populære blant våre gjester! Men, vi har mange andre 2000 meters toppturer som kan friste. For klatreentusiaster kan vi tilby klatring i klatrefelt ute og vanlig klatring i fjellet. Brevandring er en naturopplevelse av de sjeldne, og daglig arrangeres turer med erfarne førere over de mange breene. For de som synes flatt er bedre enn bratt, er det kort vei til Sognefjellet, der finnes mange turmuligheter og du kan finne snø til langt uti juni.

I Lom har vi veldig mange muligheter og gode tilbud av naturbaserte opplevelser.

 

Vil vil anbefale deg en kikk på  følgende nettsteder.

Arrangementer

 

Innmelding nyhetsbrev


Siste nyheter