Ring oss: +47 61 21 20 31
N-2687 Bøverdalen, Se kart
PAKKER OG OPPLEVELSER

Toppturer i Jotunheimen og hvile på Røisehim

Randoneetur i Jotunheimen

Randoneetur i Jotunheimen

 

I mai og juni er Jotunheimen og Røisheim på det vakreste og vi ønsker velkommen til overnatting hos oss. Vi har flotte toppturmuligheter i nærheten som: Loftet, Store Smørstabbstind, Storebjørn, Lillebjørn, Breatind, Galdhøe, Bukkehøe og Fanaråken.

Etter fjellturen byr vi på afterski og mulighet for påfølgende bad i badestampen på rommet. Om kvelden kan du nyte et festmåldig. Vi er kjent for smaker fra naturens skattekammer og for bruken av lokale råvarer. Hos oss får du tradisjonsrik mat med en ny vri.

Røisheim er stedet der naturen og den unike og historiske atmosfæren møtes. Hos oss er det lagt til rette for den gode samtalen, under middagen og i peisestuen etterpå. Vi har lang tradisjon i å ta vare på fjellturister, mange av Europas fjellpionerer har bodd hos oss. Vi hjelper deg gjerne med å legge opp turer og vi kan formidler guider.

Kontakt oss for priser og pakkeløsninger eller bestill opphold direkte her.

Korte turer fra Røisheim

Vi får ofte spørsmål om kortere turer i området rundt Røisheim. Det er flere merkede ruter og kartet finner du ved å klikke her.

Romantisk opphold på Røisheim

Mektig natur, 14 velholdte verneverdige bygninger på et tun med gode senger, deilig mat med tilhørende vin og sprakende peis, gjør Røisheim til en perfekt ramme for en romantisk ferie. Røisheim er selve eksempelet på norsk bonderomantikk. De fleste av våre rom har himmelseng eller himling og egen badestamp, noen også peis. Romantikk og fantastisk natur er en god kombinasjon. Gå en flott tur i fjellet, og avslutt dagen med en deilig middag. Kos dere i Røisheims rolige omgivelser.

Vi har et spesielt tilbud til den romantiske opplevelser.  Gå inn på vår booking og bestill Romantisk opphold, Pakken inkluderer 4 retters middag, frokost, matpakke og musserende vin på rommet.

Opplev Jotunheimen og nyt naturen og hverandre

Opplev Jotunheimen og nyt naturen og hverandre

Historiske perler i Jotunheimen og Sogn, den perfekte kombinasjon av fjell og fjord.

Kortferie Røisheim og Walaker hotell på en og samme tur
I samarbeid med De Historiske Hoteller og Walaker Hotell tilbyr vi en kortferie der du besøker begge hotellene på samme tur. En tre dagers tur som kan starte i Bergen eller Oslo, over Sognefjellet – Norges høyeste fjellovergang. En av de eldste og flotteste av Norges Turistveger – med et panorama av Norges høyeste fjell – Jotunheimen, Breheimen og Hurrungane for å nevne noen.

Du kan bestille alt i ett her
Historiske perler i Jotunheimen

 

Innmelding nyhetsbrev


Siste nyheter