Ring oss: +47 61 21 20 31
N-2687 Bøverdalen, Se kart
Arrangementer og aktiviteter på Røisheim

Arrangementer og aktiviteter på Røisheim

Mange muligheter

Mange muligheter for ulike arrangementer på Røisheim

Vi åpner for sesongen 1. mai og ønsker alle gamle og nye gjester hjertelig velkommen.

Hver søn- og helligdag holder vi åpent for middagsgjester fra kl 13.00 til kl 18.00. Vi serverer dagens 3-retters middag for kr 290 per pers. Barnemeny tilbyr vi til kr 90.

 

Bryllup, konfirmasjon, barnedåp eller jubileer

IMG_0959_opt

Kapellet på Røisheim

Røisheim er det perfekte sted å feire noen av livets store dager. Hos oss kan du arrangere barnedåp, bryllup, konfirmasjon og andre store begivenheter. Vi har god mat, basert på lokale råvarer og norsk mattradisjon. De vakre og unike omgivelsen gjør at festen din blir en uforglemmelig opplevelse. I spisesalen kan vi ønske inntil 56 personer velkommen. Vi har også mulighet til å dekke til i peisestuen eller på låven. Kontakt oss for en prat om deres ønsker, så får vi til en løsning.

 

Lukkede selskaper og dans på Låven

Nytt av året er deler av låven på Røisheim er restaurert og står klar til bruk for dans og servering til lukkede selskaper. Røisheim gir en helt unik

God stemning

God stemning på Låven

ramme for jubileer, kofirmasjone eller brylluper. På låven kan vi arrangere stående buffet, ha bar og dans for inntil 100 personer. Vi har overnattingskapasitet og spiseplass i hovedhuset til 56 personer.

 

Lunchbuffet på 17. mai

norsk_flagg_stang

17 mai feires på Røisheim

 

På nasjonaldagen lager vi festbuffet og ønsker velkommen til lunch i tradisjonsrike omgivelser. Pris for voksen er 350,-  og for barn kr 175,-. Vi har løpende bordsetninger fra kl 13.00 til 18.00. Velkommen til å nyte dagen i tradisjonsrike omgivelser med god mat og drikke.

Ring 61212031 for bordbestilling.

 

 

 

 

 

Innmelding nyhetsbrev


Siste nyheter